KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hiillostettua lohta

Arvosana 0/5
Hiillostettua lohta

Leikkaa lohesta kullekin ruokailijalle sopiva pala. Laita pannu kuumenemaan ja lisää kuumalla pannulle hieman suolaa. Hiillosta suolan päällä lohipaloja noin 30 sekuntia per puoli. Laita tämän jälkeen uunivuokaan ja kypsennä loppuun uunissa 160 asteessa noin 3-4 minuuttia kunnes lohi lohkeilee ja on sisältä kauniin punainen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä ennen tarjoilua. Nauti pikkelöityjen kurkkujen kera.

Pikkelöidyt kurkut

Kuori kurkku ja leikkaa ohuita suikaleita. Laita sokeri, vesi ja väkiviinaetikka kattilaan ja lämmitä kunnes ainekset sekoittuvat keskenään. Anna liemen hetken jäähtyä ja lisää kurkkujen päälle. Hienonna tilli ja lisää kurkkujen joukkoon. Anna maustua noin tunti ja tarjoile hiillostetun lohen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell