KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Herneitä ja hapanimelävihanneksia

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan
• Keitä noin 15 minuuttia.

Pekoni ja herneet:
• Huuhdo herneet juoksevalla vedellä ja kuivaa.
• Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi.
• Leikkaa pekoni suikaleiksi.
• Lämmitä paistinpannu. Paista pekonia noin 5 minuuttia kullanruskeaksi.
• Lisää sipuli ja paista noin 5 minuuttia.
• Lisää herneet, sekoita hyvin.
• Lisää pilkottu ruohosipuli.
 
Vihannekset:
• Kiehauta puoli litraa etikalla ja sokerilla maustettua vettä.
• Kuori ja pilko porkkana.
• Kuori kurkku, halkaise pitkittäin, poista siemenet ja paloittele.
• Puhdista ja paloittele kukkakaali.
• Keitä vihanneksia noin 3 minuuttia ”al dente” ja kaada vesi pois.
• Kaada vesi pois perunoista ja höyrytä.

Salaatti:
• Kaada jogurtti kulhoon.
• Lisää sinappi ja reilu loraus oliiviöljyä.
• Leikkaa maustekurkku ja retiisit kuutioiksi.
• Sekoita kaikki ainekset ja lisää salaattiin.
• Pese ja kuivaa salaatti hyvin. Sekoita kastike ja salaatti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen