KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Helmikanapata

Arvosana 0/5

Ohjeet

1.     Sulata voi isossa kattilassa.

2.     Paiskaa sekaan porkkanat, sipuli, selleri ja valkosipuli ja keitä pehmeiksi kannen alla.

3.     Lisää lintu ja ruskista.

4.     Lisää olut ja tomaatit.

5.     Hauduta 2 tuntia.

6.     Lisää peruna, hunaja, jogurtti, persilja, paprika, suola ja pippuri.

7.     Keitä kunnes perunat kypsyvät.

8.     Tarjoa esimerkiksi maalaisleivän ja chutneyn kera.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Kiran Jethwa