KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hedelmät shamppanja-vadelmakastikkeessa

Arvosana 0/5

Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja anna hautua 10–12 minuuttia ja siivilöi kastike tiheän siivilän läpi.

Tee puolitettujen persikoiden kuoreen pieni viilto ja lisää ne siivilöityyn kastikkeeseen ja anna niiden pehmetä muutama minuutti siten, että persikoiden kuori lähtee helposti. Anna kastikkeen ja persikoiden täysin jäähtyä.

Asettele annos; Kaada kastiketta lautaselle ja asettele kaksi persikan puolikasta, sekä lohkot papayaa ja mangoa lautaselle. Koristele mansikoilla ja litchillä. Tarjoile sitruunasorbeen kera.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain