KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Haudutettua possunkylkeä ja glaseerattua lanttua

Arvosana 0/5
Possunkylki:

Hiero possuun hunajaa ja mausta suolalla. Laita kylki uunivuokaan kamara ylöspäin. Paahda 200 asteessa tunti, tämän jälkeen käännä kylki. Laske lämpöä sataan asteeseen ja paahda vielä tunti.

Glaseerattu lanttu:

Kuori lanttu ja leikkaa se isohkoiksi paloiksi. Keitä lanttua kunnes se hieman kypsyy. Siivilöi lantut vedestä. Laita sokeri pannuun ja kuumenna kunnes sokeri hieman sulaa. Lisää lantut joukkoon ja pöyrittele, kunnes lantut saavat kauniin kiiltävän värin. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku. Tarjoile possun kera.

Dijon-kastike:

Leikkaa sipulit hienoksi, lisää pannuun ja kuullota hetki. Lisää joukkoon kerma ja keitä kasaan hetki. Mausta dijon sinapilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile lantun ja possun kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell