KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Gulassia ja polentaa

Arvosana 0/5
Gulassi

Leikkaa sipulit ja paprika ronskeiksi paloiksi ja paista oliiviöljyn kanssa. Lisää tomaattipyre ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja laita seos kasariin. Kuullota lihat pannulla ja lisää kasariin. Lisää lopuksi mausteet ja vettä niin, että lihat peittyvät. Hauduta uunissa 120 asteessa 3-4 tuntia ja tarkista maku.

Polenta

Keitä vesi ja maito kiehuvaksi ja kaada joukkoon polentajauho koko ajan sekoittaen. Lisää oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä kunnes polentasuurimot kypsyvät ja seos on puuromaista. Ohenna tarvittaessa ja lisää lopuksi parmesan ja voi. Tarkista maku ja tarjoile gulassin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell