KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Grillattua possunkylkeä ja coleslaw

Arvosana 0/5
Valmista coleslaw. Leikkaa valkokaalista ohutta tulitikkua ja raasta sekaan porkkanat. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita sekaan majoneesi, sitruunan mehu ja sokeri. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa possunkyljestä sopivia annospaloja ja paahda kunnolla grillissä rapeiksi. Tarjoile coleslawin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen