KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Gourmet-pyttipannu

Arvosana 0/5
Sekoita kaikki maustevoin ainekset hyvin keskenään. Kääri seos tuorekelmun sisään pötköksi ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Pilko pekonit pienemmäksi. Paista pekonipalat tilkassa öljyä rapeiksi. Pilko samalla sipuli. Kun pekonit ovat valmiita, nosta ne pois pannulta ja paista sipulit pekonirasvassa. Kun sipulit ovat kuullottuneet, nosta ne syrjään ja pilko keitetyt perunat pienemmiksi ja paista niitä voissa. Kun perunat ovat rusehtavia, lisää sekaan kaikki pyttipannun ainekset, paitsi pekoni ja tilli. Anna hautua kunnes kerma on paksuuntunut.

Kuumenna toinen pannu entrecote-pihveille. Mausta pihvien pinnat suolalla ja mustapippurilla ja paista pihvejä voissa noin 3 minuuttia, kunnes niillä on kauniit pintavärit. Paista pihvejä vielä muutama minuutti 170-asteisessa uunissa.

Silppua tilli ja laita se pyttipannun joukkoon pekonien kanssa. Ota maustevoi jääkaapista ja pilko se viipaleiksi. Tarjoile pihvit pyttipannun ja maustevoin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain