KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Gourmet-lohikeitto

Arvosana 0/5

Laita voi kuuman kattilan pohjalle. Pilko sipulit voin sekaan ja kuullota. Lisää kalaliemi, mustapippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua sipulien pehmenemiseen asti. Samalla pilko perunat, porkkanat ja palsternakat. Lisää perunat liemeen sekaan. Anna hetken kiehua ja lisää porkkanat ja palsternakat. Anna kiehua, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää kerma, suola ja sokeri. Anna kiehua, kunnes liemi alkaa paksuuntua. Paksunemisen jälkeen lisää lohipalat ja poista kattila liedeltä. Silppua tilli.

Tarjoile keitto syviin lautasiin ja koristele tillillä, lohenmädillä ja jokiravunpyrstöillä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain