KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Genmaichatofua, siitakesientä ja kaalta

Arvosana 0/5
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon 1 rkl genmaichaa. Anna hautua 5 minuuttia ja siivilöi.

Kuori ja raasta inkivääri. Paista siitakesieniä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää joukkoon suola ja inkivääriraaste. Paista vielä pari minuuttia ja lisää joukkoon keittämäsi tee. Keitä viisi minuuttia ja lisää joukkoon suikaloitu savoijinkaali. Keitä vielä viitisen minuuttia ja siirrä pois liedeltä. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Halkaise tofut poikittain puoliksi. Halkaise puolikkaat vielä neljään osaan niin, että saat aikaan kolmion mallisia paloja. Kuivaa palaset.

Aja monitoimikoneessa tai kutterissa hienoksi mustapippuri, suola genmaicha sekä polentajauhot. Pyörittele tofupalasia pienessä tilkassa rypsiöljyä ja kierittele niitä sen jälkeen genmaicha-polenta -pulverissa.

Paista tofua kuumalla pannulla muutama minuutti molemmin puolin.

Tarjoa tofu siitakesieni-kaalilisukkeen kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen