KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Friteeratut banaanit

Arvosana 0/5
Tee taikina ensin. Vatkaa munat ja sokeri. Lisää joukkoon vesi. Sekoita jauhoihin ruokasooda, suola, seesaminsiemenet sekä mantelilastut. Siivilöi jauhoseos joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Laita öljy lämpenemään 170 asteeseen. Sillä aikaa kuori ja pilko banaanit ensin pitkittäin puoliksi ja sitten puolikkaat kahteen osaan. Kasta banaanin palat taikinaan ja paista öljyssä kunnes banaanit ovat saaneet ruskean ja rapean pinnan. Nostele talouspaperin päälle jotta saat ylimääräisen öljyn pois. Nostele lautaselle ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen