KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Friteerattua possunkylkeä ja pikkelöityä kurkkua

Arvosana 0/5
Valmista edellisenä päivänä: Hienonna chili. Yhdistä sokeri, suola ja hienonnettu chili. Hiero sokerisuolaa possunkylkeen ja jätä yöksi jääkaappiin marinoitumaan.
Valmista etikkaliemi. Kiehauta sokeri, etikka ja vesi. Leikkaa kurkusta ohutta siivua. Yhdistä kurkut jäähtyneeseen liemeen ja jätä jääkaappiin yöksi maustumaan.

Huuhtele possunkylki. Paahda possunkylkeä nahkapuoli ylöspäin aluksi 30 minuuttia 225 asteessa, madalla lämpöä 150 asteeseen ja paahda vielä 60 minuuttia. Leikkaa jäähtyneestä possunkyljestä palasia ja syväpaista 170 asteisessa öljyssä muutaman minuutin kunnes ovat rapeita. Tarjoile pikkelöidyn kurkun ja chilimajoneesin kanssa. Voit halutessasi koristella chilillä ja korianterilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen