KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Fransipaani-hedelmäkakku

Arvosana 0/5
Ohjeet

Lämmitä uuni 190ºC. Sekoita taikina-aineksettasaiseksi. Pyörittele taikinapalloksi, kääri tuorekelmuun ja laita jääkaappiin noin 30minuutiksi. Kauli taikina noin sentin paksuiseksija vuoraa vuoat.

Fransipaani: Vatkaavoi, lisää mantelitahnaa ja sekoita tasaiseksi.Lisää munaja sekoita hyvin. Purista seosvuokiin, älä laita liian täyteen. Paista noin 25minuuttia.

Vaniljakräämi: kiehauta maito vaniljan kanssa. Vatkaa keltuaiset ja50 gsokeria, lisää jauhotja sekoitatasaiseksi.Kaada sekaankeitetty maito, kaada takaisin kattilaanja keitä sekoittaen kypsäksi.Poistavaniljan kotaja anna jäähtyä. Vatkaa kermaja loput sokeristaja sekoita varovasti kräämiin.

Purista kräämi kakkuihin. Leikkaa hedelmätpieniksi paloiksija levitäkakkujen päälle. Kiehauta vesi ja hillo. Siivilöi hyvin ja levitä seos hedelmien päälle pensselillä. Koristele kakku tuoreella mintulla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen