KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Focaccia

Arvosana 0/5
Nypi 12 lehteä rosmariinista ja pilko loput. Sekoita jauhot, hiiva, suola, vesi ja rosmariini kulhossa. Ota taikina kulhosta ja vaivaa jauhotetulla työalustalla noin 10 minuuttia tasaiseksi. Muotoile palloksi ja jätä tuorekelmulla peitettyyn kulhoon lämpimään paikkaan noin tunniksi.

Pilko oliivit ja vaivaa taikinaan. Levitä taikina kolmionmuotoiseksi noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperilla peitettyyn uunivuokaan. Peitä taikina kostealla keittiöpyyhkeellä, kohota vielä 17 minuuttia kylmässä uunissa. Ota taikina uunista ja lämmitä uuni 200ºC.

Pirskota päälle oliiviöljyä ja sirottele päälle karkeaa suolaa. Paista noin 30 minuuttia kullanruskeaksi. Anna jäähtyä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen