KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Farmarinvartaat ja muhennosta

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Kiehauta iso kattila vettä muhennosta varten, lisää suolaa.
• Kiehauta pienempi kattila vettä purjoja varten, lisää suolaa.

Muhennos:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Kuori porkkanat ja leikkaa noin puolen sentin kuutioksi.
• Kuori sipulit, puolita ja silppua.
• Lisää vihannekset kiehuvaan veteen.
• Sekoita liemikuutio veteen.
• Keitä kannen alla noin 20 minuuttia.

Vartaat:
• Kuori purjot ja leikkaa sentin paksuisiksi viipaleiksi.
• Keitä purjoja miedolla lämmöllä noin minuutti. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä.
•Pistele makkarat, pekoni, purjo ja tomaatit vuorotellen vartaisiin. Pekonin voit letittää paikalleen kokonaisena tai leikata neljään osaan.
• Voitele vartaat öljyllä.
• Paista vartaita grillipannussa noin 10 minuuttia.

Muhennos:
• Kaada vesi vihanneksista, säästä tilkka keitinvettä.
• Muhenna vihannekset, lisää tilkka keitinlientä.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen