KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Endiiviä, pähkinää ja omenaa

Arvosana 0/5
Mittaa hunaja, sitruunan mehu ja dijon sinappi kulhoon. Ala lisäämään oliiviöljyä ohuena nauhana kokoajan sekoittaen jotta kastike emulgoituu. Mausta suolla ja mustapippurilla.

Pese endiivit ja kuivaa ne huolella. Leikkaa endiiveistä isoja paloja. Leikkaa omenasta ohuita suikaleita ja laita ne sitruunaveteen välttääksesi omenan tummumisen. Murskaa saksanpähkinöitä kevyesti. Tarjoiluvaiheessa laita endiiviä lautasen pohjalle. Asettele päälle omenasuikaleita ja saksanpähkinöitä. Lopuksi murenna käsillä roquefort juustoa salaatin päälle ja viimeistele hunajadressingillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen