KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Eggs Benedict ja kylmäsavulohta

Arvosana 0/5
Hollandaise

Laita keltuaiset ja sitruunamehu teräskulhoon. Laita kulho kattilan päälle jossa on hiljakseen kiehuvaa vettä. Vatkaa keltuaisia voimakkaasti, kunnes ne hieman kypsyvät. Varo, etteivät kuitenkaan mene kokkeliksi. Kun seos on kypsää, ota kulho kattilalta ja lisää kuutioitu huoneen lämpöinen voi koko ajan sekoittaen. Sekoita kunnes tasainen ja tarkasta maku.


Uppomunat

Laita isohkoon kattilaan reilusti vettä. Anna sen kiehua hiljalleen. Laita kattilaan noin desi väkiviinaetikkaa. Sekoita kiehuvaa vettä niin että saat kattilan keskelle pyörteen. Lisää kananmunat varovasti veteen, keitä munia 2 minuuttia. Kananmuna saa jäädä keskeltä löysäksi. Nosta kananmunat reikäkauhalla varovasti pois vedestä. Tarjoile uppomunat paahdetun leivän, hollandaise - kastikkeen ja kylmäsavustetun lohen kera. Lisää tilliä maun mukaan.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell