KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Creoleravut

Arvosana 0/5

Tee ensimmäiseksi Creole mausteseos; Sekoita kulhossa kaikki ainekset hyvin keskenään. Sekoita toisessa kulhossa valkosipuliraaste öljyyn ja pyöräytä ravut ensin öljyseoksessa ja dippaa sen jälkeen creola mausteseoksessa. Halutessasi voit paistaa ravut lävistettynä grillitikkuihin. Paista grillillä rapuja, hieman Creole mausteseosta lisäten, tai paistinpannulla valkosipuliöljyssä. Grillaa rapuja molemmin puolin, että muuttavat väriä ja ovat mehevän kypsiä. Jos teet ravut paistinpannulla, ruskista molemmin puolin ja jatka paistamista 175-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia niin, että ne ovat mehevän kypsiä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain