KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Creme brulée

Arvosana 0/5
Halkaise vaniljatanko ja vedä veitsen kärjellä vaniljatangosta siemenet. Sekoita kerma ja maito keskenään. Lisää vaniljatanko ja siemenet kermamaitoseokseen, anna kiehahtaa. Jäähdytä kermamaitoseos. Vaahdota keltuaiset ja sokeri (mielellään käsin, ettei tule liikaa vaahtoa). Poista vaniljatanko kermamaitoseoksesta. Yhdistä vaahto ja kermamaitoseos ja sekoita hieman. Kaada annoskuppeihin. Kypsytä vesihauteessa (uuninpellille vettä ja annosvuoat veteen) 150-asteisessa uunissa noin tunnin verran. Jäähdytä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, mieluiten vuorokauden verran.

Ennen tarjoilua laita jäähtyneiden kuppien päälle ruokakidesokeria. Paahda (karamellisoi) pinta puhalluslampulla tai grillivastuksen alla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain