KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Crabcake ja mangosalsaa

Arvosana 0/5
Pilko ravut, sipulit, korianteri ja chili pieneksi kuutioksi ja laita isoon kulhoon. Lisää loput ainekset rapumassan joukkoon ja muotoile 80 gramman kokoisia kakkuja. Leivitä kakut japanilaisilla panko-korppujauhoilla takaaksesi ilmavan ja rapean pinnan. Uppopaista kakkuja 170-asteisessa syväpaistoöljyssä 2-3 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin.

Kuori ja pilko mango pieneksi kuutioksi. Poista kurkusta, tomaatista sekä chilistä sisusta ja pilko pieniksi kuutioiksi mangon joukkoon. Lisää raastettu limen kuori, limen mehu sekä oliiviöljy joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua jääkaapissa parin tunnin ajan ja tarjoile lämpimien rapukakkujen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen