KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Chorizotonnikalaleivät

Arvosana 0/5
Kaada ylimääräinen öljy pois tonnikaloista. Kuutioi punasipuli ja raasta valkosipuli. Sekoita kulhossa tonnikalat, sipulit, mausteet, majoneesi, chilitomaattiketsuppi ja kaprikset. Leikkaa chorizo makkaraa pieniksi siivuiksi ja paista niitä tilkassa öljyä. Laita paahtoleivän päälle tonnikalatahnaa ja chorizo siivuja, joiden päälle toinen paahtoleipä, toista niin kauan kun täytteitä riittää. Visuaalisemman ilmeen luomiseksi leikkaa reunat pois. Silppua ruohosipulia. Leikkaa täytetyt leivät vinosti puoliksi ja dippaa niitä ruohosipulissa. Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta: