KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Chorizoa ja etanoita

Arvosana 0/5
Hienonna sipulit. Lisää sipulit ja oliiviöljy pannuun, kuullota hetki. Lisää joukkoon etanat ja chorizo ja kuullota hetki. Varo lämmittämästä liika, etteivät etanat mene sitkeäksi. Laita annos lautaselle ja murusta päälle roquefort juusto. Leikkaa päälle hieman lehtipersiljaa.

Tarjoile paahdetun patongin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell