KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Chili-suklaakakku

Arvosana 0/5
Sulata suklaa vesihauteessa kahvin kanssa. Lisää sokeri ja voi. Anna sulaa ja sekoita. Lisää chipotlet ja sekoita. Nosta kulho pois vesihauteesta ja anna hetken jäähtyä. Lisää vanilja-aromi, kaneli ja kananmunat. Vuoraa irtokakkupohjavuoka foliolla ja voitele ja jauhota folion pinta. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin tunnin. Nosta kakku jääkaappiin jähmettymään.

Keitä vesi, sokeri ja limenmehu siirappimaiseksi. Leikkaa mansikoista kannat pois ja leikkaa niitä pienemmiksi. Silppua basilika. Raasta limenkuorta. Sekoita mansikat, basilika ja limenkuori keskenään. Kaada 1 dl ”siirapista” sekaan ja sekoita.

Sekoita tomusokeri, kaakaojauhe ja kaneli keskenään. Ripottele siivilän läpi seosta kakun päälle. Kaada salsaa kakun päälle ja tarjoile kermavaahdon kanssa.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain