KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Cashewjogurtti

Arvosana 0/5

Kiehauta vesi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita pähinät veteen likoamaan yön yli. Lisää joukkoon kookosjauho ja jatka liottamista muutaman tunnin ajan, kunnes jauhot turpoavat. Aja kaikki hienoksi blenderissä.

 

Lisää seokseen maitohappokapselin jauhemainen sisus ja sekoita hyvin. Jätä käymään lämpimään paikkaa, kannelliseen purkkiin. Valmista syntyy 1-2 vuorokaudessa, hieman riippuen huonelämpötilasta ja halutusta happamuudesta. Tässä vaiheessa joukkoon lisätään hieman suolaa mausteeksi sekä vettä sopivan juoksevan rakenteen aikaansaamiseksi. Valmiissa jogurtissa on raikas ja hapan, siis jogurttimainen tuoksu. Käytä jogurtti heti tai siirrä se jääkaappiin, jossa se säilyy noin viikon.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen