KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Cantuccini

Arvosana 0/5

Lämmitä uuni 160° C. Sekoita jauhot sokeri, mantelit, tujaus suolaa ja vaniljan kodan sisältö. Lisää munat ja raastettu appelsiinin kuori. Vaivaa hyvin. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile kummastakin noin 3 cm:n levyinen rulla. Laita rullat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Paista noin 30 minuuttia kullanruskeiksi. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita viipaleet uunivuokaan ja laita uuniin vielä 10 minuutiksi.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen