KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Cannellonit pinaatti-ricottatäytteellä

Arvosana 0/5
Bechamel-kastike:

Sulata voi pannulla ja lisää jauhot. Sekoita koko ajan. Lisää maito hiljalleen nauhana, muista sekoittaa koko ajan, ettei kastike pala, eikä jää paakkuiseksi. Mausta muskotilla, suolalla ja valkopippurilla. Lisää loppu maito ja hämmennä. Sekoita parmesanraaste lopuksi joukkoon.

Pinaatti-ricotta täyte:

Täytä Cannellonit ja laita voideltuun vuokaan. Päälle Bechamel-kastiketta ja juustoraastetta. Paistetaan uunissa, (n. 180 astetta) kunnes kuorrutus saa kauniin värin.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak