KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

”Campino” vasikankyljys ja salaatti

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 180ºC ja laita grilli päälle. Mausta liha suolalla, pippurilla ja lorauksella oliiviöljyä ja ruskista nopeasti. Lisää nippu rosmariinia ja valkosipulinkynnet antamaan enemmän makua. Kun liha on ruskistunut, paista uunissa 7 minuuttia. Lisää muutama lusikallinen voita pariksi viimeiseksi minuutiksi.

Irrota salaatinlehdet, pese ja kuivaa. Revi kappaleiksi ja laita kulhoon. Pese porkkana viipaloi perunankuorimaveitsellä. Viipaloi samoin retiisi, lisää myös muutama mintunlehti salaattiin. Sekoita kulhossa balsamietikka ja hyppysellinen suolaa, ja lisää sitten oliiviöljy. Sekoita hyvin. Kaikki salaatit tarvitsevat kastikkeensa vasta juuri ennen tarjoamista, joten jätä kastike kulhoon odottamaan aikansa koittamista.

Voit voidella kyljykset sinapilla, jos siltä tuntuu.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho