KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Caldo Verde

Arvosana 0/5
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Keitä sipuli, valkosipuli ja peruna kattilassa ja keitä kaali toisessa kattilassa.

Lämmitä reilusti oliiviöljyä isossa kattilassa. Lisää kuoritut viipaloidut sipulit ja pilkottu valkosipuli. Kuori kevätkurpitsa, leikkaa viipaleiksi ja lisää kattilaan. Toista sama ruljanssi perunan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla, sekoita, keitä muutama minuutti ja sitten peitä vedellä. Hauduta matalalla lämmöllä.

Kiehauta toinen kattilallinen vettä, mausta suolalla ja oliiviöljyllä ja keitä kaalia 5 minuuttia. Huuhdo kaali kylmällä vedellä jotta se pysyy herkullisen vihreänä.

Käytä kaalinkeittovesi chorizon keittämiseen. Anna jäähtyä.

Muhenna peruna, sipuli ja kevätkurpitsa sauvasekoittimella. Lisää kaali ja sekoita. Leikkaa muutama viipale chorizoa muhennoksen päälle ja tarjoa maissileivän kera. Näin se käy Oportossa...
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho