KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Cafecrumblekakku

Arvosana 0/5
Sekoita sähkövatkaimella voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksi kerrallaan kokoajan sekoittaen. Sekoita kermaviili joukkoon. Lisää loput aineet ja sekoita.

Nypi voi ja ruokosokeri tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon kaneli ja jauhot. Laita pakkaseen jähmettymään

Kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioksi. Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kaada puolet pohjataikinasta kakkuvuokaan. Ripottele puolet täytetaikinasta, omenalohkoja ja marsipaanipalat pohjataikinan päälle. Kaada loput pohjataikinasta kakkuvuokaan ja sen päälle ripottele täytetaikinaa ja omenalohkoja. Paista kakkua 180-asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia.

Sekoita vaahterasiirappi ja tomusokeri keskenään. Koristele pursottimen avulla kuorrutuksella kakku. Anna kuorrutteen kovettua kakun päälle ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain