KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Caesarsalaatti

Arvosana 0/5
Leikkaa leipä 1-5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja laita ne 200-asteiseen uuniin noin 5-7 minuutiksi niin, että ne saavat kauniin ruskean värin. Sekoita blenderissä majoneesi, 1dl parmesaania, anjovis, sinappi, kerma ja pippuri. Lisää suola, kun ainekset ovat hyvin sekoittuneet. Seuraavaksi ruskista kananrinnat paistipannulla tilkassa öljyä molemmilta puolin. Jatka kananrintojen kypsentämistä 200-asteisessa uunissa noin 10-15min. Seuraavaksi sekoita kulhossa salaatit, kanapalaset, leipäkuutiot ja kastike.

Laita salaatti tarjoiluastiaan ja lisää päälle loput parmesaanijuustosta. Lopuksi pirskottele sitruunamehua ja murskattua mustapippuria salaatin päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain