KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Bulgursalaatti

Arvosana 0/5
Keitä bulgureita 8 minuuttia. Kuutioi kurkku, puolita kirsikkatomaatit, silppua persiljat ja mintutja kaavi granaattiomenasta siemenet. Nosta bulgurit, kurkut, kirsikkatomaatit, persiljat, mintut ja granaattiomenan siemenet isoon kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuri ja suola. Sekoita hyvin. Annostele salaattia lautasille.

Leikkaa viikunat lohkoiksi. Kuutio fetajuusto. Asettele viikunat, parmankinkut, fetajuustot ja mintunlehdet salaattiannoksien päälle ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain