KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Brysselintorttu

Arvosana 0/5
Taikina
Sekoita ainekset ja vaivaa noin 30 minuuttia tasaiseksi taikinaksi. Jätä taikina kelmulla peitettyyn kulhoon.

Vaniljakastike
Kiehauta maito ja vanilja.
Vispaa keltuaiset ja 50 g sokeria, lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.
Kaada sekaan keitetty maito. Kaada takaisin kattilaan ja kypsennä sekoittaen. Poista vaniljan kota ja anna jäähtyä.

Suklaakastike
Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa kerma ja sokeri jäykäksi ja sekoita sulatettuun suklaaseen. Sekoita tasaiseksi.

Voitele piirakkavuoka ja kauli taikina ohueksi.
Vuoraa vuoka taikinalla ja leikkaa reunat.
Lämmitä uuni 190ºC.
Täytä vuoka vaniljakastikkeella ja paista 20 minuuttia.

Levitä suklaakastike tortun päälle ja koristele kermavaahdolla ja suklaakakkukuutioilla. Laita sulatettu suklaa pursottimeen ja koristele kakun päällys. Sirottele päälle raastettua suklaata.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen