KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Brysselinkaalipaistos ja lihakääryleet

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 200°C.
• Kiehauta kahdessa kattilassa keittovesi perunoille ja brysselinkaalille.

Perunat ja brysselinkaali:
• Kuori perunat ja leikkaa puoliksi.
• Keitä perunoita noin 20 minuuttia.
• Puhdista brysselinkaalit ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä kaaleja noin 5 minuuttia ”al dente”.
• Kaada vesi pois ja höyrytä.

Lihakääryleet:
• Lämmitä öljyä pannussa.
• Kuori ja viipaloi valkosipuli ja sipuli.
• Paista kääryleitä sipulin, valkosipulin ja rosmariinin kanssa noin 15 minuuttia.
• Noin 12 minuutin kohdalla lisää 1 dl vettä ja sekoita kastikkeeksi.

Muhennos:
• Kaada vesi perunoista ja höyrytä.
• Muhenna perunat.
• Muhenna brysselinkaalit.
• Lämmitä maito kastikepannussa ja sulata voi maitoon.
• Lisää maito muhennokseen.
• Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.

Ja sitten muhennos uuniin:
• Voitele vuoka auringonkukkaöljyllä.
• Kaada muhennos vuokaan.
• Sirottele leivänmuruset päälle.
• Paista uunissa 10 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen