KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Bouillabaisse

Arvosana 0/5
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Poista fenkolin uloin osa sekä kova kanta ja hienonna. Kuullota kasviksia oliiviöljyssä kattilassa viitisen minuuttia. Lisää tomaattipyree sekä kaikki mausteet ja jatka paistamista muutama minuutti. Kaada joukkoon valkoviini, kaltatut tomaatit sekä kalaliemi. Anna liemen poreilla keskilämmöllä 15 minuuttia.

Valmistele liemen valmistuessa kalat ja sinisimpukat. Poista ahvenfileestä ruodot v-leikkauksella ja pilko pienemmäksi. Poista lohesta ruodot ja kuutioi. Harjaa sinisimpukat huolella ja poista niistä ’parrat’. Heitä aukinaiset pois.

Lisää kalat ja äyriäiset kattilaan ja keitä viitisen minuuttia. Viimeistele lehtipersiljalla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen