KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Belémin leivokset

Arvosana 0/5
Kiehauta maito ja puolet sokerista. Erota keltuaiset. Sekoita loput sokerista, keltuaiset ja jauhot vähitellen tasaiseksi seokseksi.

Kaada sekaan kuuma maito ja sekoita hyvin. Kaada seos takaisin kattilaan ja lämmitä sekoittaen.

Voitele voitaikina vedellä. Laita 3 levyä voitaikinaa yhteen ja pyöritä rullaksi.

Lämmitä uuni 220ºC. Leikkaa rulla noin puolentoista sentin viipaleiksi. Laita viipaleet voideltuihin vuokiin leikkuupinta alaspäin niin että vuoat täyttyvät. Kaada maitoseosta vuokiin ja paista 20 minuuttia uunissa kunnes tortut tummuvat päältä. Poista tortut vuoista.

Sekoita tomusokeri ja kaneli ja ripottele torttujen päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen