KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Bebee-leivos

Arvosana 0/5
Painele valmis taikina pienten leivosvuokien pohjalle ja reunoille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes murokupit ovat kullanruskeita. Lisää jäähtyneisiin murokuppeihin 1 tl marsipaania per vuoka ja painele se tasaiseksi pohjalle. Lisää myös marsipaanin päälle hilloa.

Kreemitäyte: Mittaa kattilaan kerma, sokeri, Maizena, vanilja-aromi ja karvasmanteliaromi, kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos paksuuntuu. Nosta se pois liedeltä. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen sulatettu voi ohuena nauhana, koko ajan vatkaten. Nostele leivosvuokien pohjalle voi-vaniljakreemiä, murokupin reunoille saakka. Laita leivokset hetkeksi jääkaappiin, kunnes kreemi on jähmeää.

Kuorrutus: Sekoita kulhossa tomusokeri, vesi ja sitruunamehu tasaiseksi massaksi. Värjää massa haluamasi värisellä elintarvikevärillä. Lisää kuorrutusta kreemin päälle varovasti veitsellä levittäen. Koristele nonparelleilla ja nauti. Säilytä valmiit bebet jääkaapissa, ilmatiiviissä rasiassa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain