KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Bataatti-kukkakaalisalaatti

Arvosana 0/5
Laita vihannekset leivinpaperoidulle uunipellille. Lorauta vihannesten päälle rypsiöljyä ja lisää mausteet. Pyörittele vihanneksia niin, että maut sekoittuvat. Laita vihannekset 200–asteiseen uuniin, noin 15–20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet. Huuhtele kvinoat juoksevan veden alla huolellisesti. Keitä kvinoja kasvisliemessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kylmän veden alla, niin etteivät kvinoat jatka kypsymistä. Sekoita kulhossa kaikki muut kastikkeen aineet, paitsi öljy. Lisää öljy ohuena vanana koko ajan sekoittaen. Seuraavaksi sekoita salaattikastike keitetyn kvinoan kanssa ja lisää rusinat, pistaasit ja avokadon lohkot. Kokoa salaatti, laita lautaselle salaatteja. Seuraavaksi lisää kvinoasekoitusta ja asettele päälle paahdettuja uunivihanneksia. Koristele salaatti siemenillä ja iduilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain