KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Bataatti-karitsaburger ja rucola-tillisalaatti

Arvosana 0/5

Hienonna yrtit ja kuori ja hienonna puolikas valkosipulin kynsi. Yhdistä minttukastikkeen raaka-aineet kulhossa ja nosta jääkaappiin maustumaan ja odottamaan muiden raaka-aineiden valmistumista.

 

Osta mahdollisimman pyöreä ja muhkea bataatti. Pese bataatti huolella ja leikkaa siitä sentin paksuisia kiekkoja. Laita ne vierekkäin pellille ja lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat ruskistuneet ja pehmenneet hieman.

 

Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna yrtit. Yhdistä karitsapihvien ainekset kulhossa ja pyörittele taikinasta pienehköjä pihvejä. Paista pannulla keskilämmöllä noin 5 minuuttia puoleltaan.

 

Pese ja kuivaa tilli ja rucola. Yhdistä kulhossa ja mausta balsamicolla, oliiviöljyllä sekä pienellä ripauksella suolaa.

 

Kokoa hampurilaiset ja tarjoa rucola-tillisalaatin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen