KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Banaanitikut

Arvosana 0/5
Kuori banaanit ja leikkaa keskeltä halki. Työnnä jäätelötikut banaaniin puolittain, niin että ovat kuin jäätelöpuikkoja.

Sulata suklaa voin kanssa varovasti vesihauteessa. Varo ettei suklaamassa pääse palamaan.

Kun suklaa on sulanut nestemäiseksi, dippaa banaanitikut varovasti lämpimässä suklaamassassa. Pyörittele tikkua niin että suklaata levittyy joka puolelle banaania. Sen jälkeen pyörittele banaanitikkua hasselpähkinärouheessa.

Suklaa pehmittyy banaaneihin nopeammin, mikäli banaanit ovat ennen suklaaseen dippaamista kylmiä, voit pitää niitä vaikka pakkasessa etukäteen.

Koristele syötävillä kukkasilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak