KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Banaanikakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 190ºC.
Kuori banaanit ja muhenna puolet banaanista, muna ja öljy. Leikkaa loput viipaleiksi. 

Sekoita sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja kaneli. Lisää banaaniseokseen ja sekoita tasaiseksi.
Lisää banaaniviipaleet taikinaan.

Lusikoi taikina voideltuun kakkuvuokaan.
Paista noin 25 minuuttia uunissa.
Anna jäähtyä.

Kastike: Sulata sokeri kattilassa. Lämmitä kerma toisessa kattilassa ja kaada sokerin päälle.
Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi ja lisää voi. Sekoita. Lisää puolet kastikkeesta kermavaahtoon ja sekoita.

Levitä kerma kakun päälle. Koristele kakku kastikkeella ja banaanilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen