KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Banaani- ja hunajakakku ja vaniljakastiketta

Arvosana 0/5

Sekoita kulhossa jauhot ja voi, sokerit, keltuaiset ja maito. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Viipaloi neljä banaania ja lisää seokseen. Banaani sulaa uunissa ja antaa kakulle kermamaisen pehmeän maun.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja peitä reilusti hunajalla. Viipaloi loput banaanista ja sirottele hunajan päälle. Kaada seos vuokaan ja paista uunissa (160ºC) 40 minuuttia.

 

Nyt on hyvää aikaa heittäytyä kastikkeen kimppuun. Lämmitä maito kattilassa ja lisää keltuaiset, sokeri ja siemenkodan sisältä raaputettu vanilja sekä siemenkota. Sekoita hyvin kunnes kastike kiehahtaa ja alkaa paksuuntua. Kaada heti jälkiruokakulhoihin. Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho