KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Baguette de Paris

Arvosana 0/5
Lämmitä patonki uunissa. Pilko sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, paprika ja tomaatit. Kuori ja pilko valkosipuli. Laita pannu keskilämmölle, lisää oliiviöljyä ja paista vihannekset. Lisää timjami ja mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta noin 20 minuuttia. Leikkaa patonki auki ja täytä vihanneksilla. Lisää viipaleet brietä ja kinkkua.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen