KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Avokado-basilikakakku

Arvosana 0/5
Muussaa keksit sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Sulata voi ja sekoita se keksien joukkoon. Kun massa on tasaista, laita se leivinpaperoituun irtokakkuvuokaan ja painele tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään.

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmentymään. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Kiehauta kattilassa tilkka vettä ja liuota liivatteet. Ota lämpö pois liedestä ja anna liivatelehtien sulaa.

Leikkaa avokadot ja poista kivi. Kaavi hedelmäliha tehosekoittimeen. Purista limestä mehu tehosekoittimeen. Lisää jogurtti, tuorejuusto, sokeri, basilikat ja liivatevesiseos ja sekoita tasaiseksi. Vaahdota kerma ja kaada tehosekoittimessa oleva seos sen sekaan. Mausta vanilja-aromilla ja sekoita hyvin.

Kaada täyte jähmettyneen pohjan päälle. Peitä vuoka ja anna kakun jähmettyä kylmässä vähintään 4 tuntia. Leikkaa limeistä ohuita renkaita ja mansikoista lohkoja. Asettele lehtiä kakun reunoille ja limet niiden sisäpuolelle. Mansikkalohkot laita kakun keskelle. Tarjoile ja nauti!
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain