KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Artisokansydämet marokkolaisittain

Arvosana 0/5
Laita pannulle oliiviöljyä kuumentumaan. Kuullota valkosipulimurskaa pannulla. Mausta inkiväärillä, paprikajauheella, kuminalla, suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele ripauksella sahramia. Lisää lopuksi charmoula. Sekoita mausteet kunnolla ja anna maustua pannulla.

Laita mukaan paloitellut artisokan sydämet ja loraus vettä. Anna kiehahtaa ja pehmentyä rauhassa miedolla lämmöllä.

Hienonna lopuksi mukaan pieni nippu tuoretta korianteria ja persiljaa.

Viimeistele pilkotulla säilötyllä sitruunalla. Tarjoile lisukkeena tai sellaisenaan.

Charmoula

Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää lopuksi oliiviöljyä ja sekoita. Säilytä valmis charmoula jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak