KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Aprikoosihillo

Arvosana 0/5
Liota aprikooseja yön yli vedessä ja yhden sitruunan mehussa. Kaada liottuneet aprikoosit ja neste, jossa ne liottuivat kattilaan. Lisää sokeri. Raasta inkivääri ja appelsiininkuori. Lisää raasteet ja sitruunanmehu kattilaan. Kaavi tangosta siemenet ja laita ne ja tanko kattilaan. Anna porista miedolla lämmmöllä noin 30 minuuttia. Ota vaniljatanko pois.

Soseuta kattilassa olevat ainekset keskenään. Lisää likööri ja anna keittyä 5-10 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät. Sekoita hyvin ja anna hillon jäähtyä. Kun hillo on jäähtynyt, nostele sitä söpöihin lasisiin hillopurkkeihin. Säilytä valmis hillo kylmässä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain