KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Aprikoosi-karpaloskonssit

Arvosana 0/5
Laita isoon kulhoon kuivat ainekset ja sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon voipalat ja nypi taikina tasaiseksi. Lisää joukkoon kuivatut aprikoosit ja karpalot. Sekoita erillisessä kulhossa kerma, vanilja-aromi ja kananmuna. Kaada seos kuiva-aine seokseen. Sekoita tasaiseksi massaksi ja pyöritä taikina isoksi palloksi. Ripottele hieman jauhoja taikinan päälle niin, että massa ei ole liian kosteaa. Painele taikina isohkoksi noin 3 cm paksuksi kiekoksi. Muotoile pyöreällä stanssilla taikinasta keksejä. Voitele keksit kananmunalla, ripottele sokeria päälle ja laita leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20–25 minuuttia niin, että keksit ovat kauniin kullanruskeita ja kypsiä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain