KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ankanrintaa ja tapenade

Arvosana 0/5
Ankanrinta

Ota ankanrinnat huoneenlämpöön ennen paistamista ja viillota ankkojen rasvapuolelle viillot. Tämä estää liha kipristymisen paistettaessa. Laita ankka kylmälle pannulle ja lähde lämmittämään pannua niin, että ankka saa kauniin värin rasvapuolelle. Paista nopea väri myös lihapuolelle ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä loppuun uunissa, lämpömittaria apuna käyttäen. Ankan sisälämpo tulisi olla 58 astetta. Ota uunista ja anna vetäytyä huolella. Leikkaa ankasta ohutta siivua ja tarjoile tapenaden kera.

Tapenade

Leikkaa veitsellä oliiveista pientä hakkelustalisää joukkoon hiennottu lehtipersilja lisää lopuksi oliiviöljy ja sekoita huolellisesti. Tarjoile ankan lisäkkeenä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell