KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ahvenfileet ja fenkolilisuke

Arvosana 0/5
Ahvenfileet

Mausta ahvenfileet suolalla ja valkopippurilla ennen paistamista.
Paista ahvenfileet kuumalla pannulla voissa nahkapuoli alaspäin parin minuutin ajan, riippuen fileiden paksuudesta.

Käännä fileet kun ovat ruskistuneet kauniisti.

Fenkolilisuke

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Viipaloi fenkolit suikaleiksi.

Laita fenkolit ja valkosipulit vuokaan, lisää päälle voinokareet ja tilkka valkoviiniä. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Ota pala leivinpaperia ja kastele se kylmällä vedellä. Rutista paperia, jotta se pehmenee. Asettele paperi fenkolien päälle. Fenkolit pysyvät näin pehmeänä.
Paista fenkoleita uunissa kunnes ne ovat pehmenneet. Poista leivinpaperi fenkolien päällä kun ovat lähes pehmeitä, jotta ne saavat hieman väriä.

Viimeistele tuoreilla herneillä.

Asettele ahvenfileet fenkolilisukkeen päälle. Koristele tillin oksilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak