KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ahvenet, kantarellit ja pyree

Arvosana 0/5
Kuori ja keitä perunat ja kukkakaali. Survo perunat, kukkakaalit, maito ja voi keskenään. Hienonna sauvasekoittimella. Silppua ruohosipuli. Lisää pyreeseen tryffeliöljy, suola, mustapippuri ja ruohosipuli. Sekoita lusikalla.

Siivoa kantarellit. Silppua rosmariinit, tillit, persiljat ja valkosipulinkynnet. Paista valkosipuleja lorauksessa öljyä. Kun valkosipulit ovat hieman pehmenneet lisää yrtit ja kantarellit. Kun kantarellit ovat pehmenneet ja paistuneet, mausta ne suolalla ja mustapippurilla.

Mausta ahvenet suolalla ja paista niitä voin kanssa. Anna ahvenien saada kaunis kullanruskea pinta. Silppua punasipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään. Tarjoile ahvenet pyreen, kastikkeen ja sienien kanssa ja koristele tillillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain