advertisement

24Kitchen -ohjelmat alkavat FOXilla 7.10.

FOX aloittaa maanantaina 7.10. hyvän ruuan vallankumouksen! 24Kitchen-ruokaohjelmia esitetään kanavalla arkisin kello 16.00-18.00. Kotimaisia ohjelmia tähdittävät Sara La Fountain ja Santeri Hämäläinen.

24Kitchen-ruokaohjelma uutuudet alkavat maanantaina 7.10. Luvassa on herkkureseptejä muun muassa Portugalista, Hollannista, Aasiasta ja Etelä-Afrikasta. Kotimaisia uutuusohjelmia ovat 24Kitchen: Sara La Fountain ja 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen.

24Kitchen: Sara La Fountain
-ohjelmassa Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukasta ruokaa helposti. Jokaisessa jaksossa Sara kokkaa kolmen aterian kokonaisuuden; alku-, pää- ja jälkiruoan. 40 jaksossa on luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smoothieita. Sarja kuvataan kokonaan Saran kotona Kruunuhaassa. Ruoat ovat leikkisiä, visuaalisia, hienostuneita ja reseptit ovat helposti valmistettavia. Niistä kuka tahansa taikoo maittavia aterioita. Sara La Fountain on vauhdikas superkokki, kirjailija, tv-juontaja ja ruokakolumnisti. Sara tunnetaan ympäri maailmaa tv-ohjelmistaan ja kirjoistaan. Ohjelman tuottaa Aito Media.

24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen -ohjelmassa hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! 40 jaksossa Santeri näyttää, miten uusia ja tuttuja raaka-aineita yhdistelemällä päästään paremman ruoan makuun, ja lisätään hyvän olon tuntemusta. Jaksojen teemat vaihtelevat laajasti - yhdessä jaksossa liputetaan Ruotsin puolesta ja toisessa opitaan, kuinka voidaan korvata liha kasviksilla. Mukana on maailmankeittiötä, mutta keskeisessä osassa on lähiruoka ja oman maan antimet. Kokkailun lisäksi Santeri tekee joka ohjelmassa vierailun hyvän ruoan alkulähteille. Santeri Hämäläinen haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon, jonka tuloksena syntyy parempaa ruokaa ja ennen kaikkea pysyvästi hyvä olo. Ohjelman tuottaa Procam tuotanto Oy.

24Kitchen-ohjelmat:
- Arkisin klo 17 Kapinakokki Santeri Hämäläinen, alkaen 7.10.
- Arkisin klo 17.30 Sara La Fountain, alkaen 7.10.
- Maanantaisin klo 16 Nopeaa ja herkullista (Easy Meals), alkaen 7.10.
- Maanantaisin klo 16.30 Savannin herkut (Tales from the Bush Larder), alkaen 7.10.
- Tiistaisin klo 16 Portugalin makuja (Market Flavours), alkaen 8.10.
- Tiistaisin klo 16.30 Itä haukkaa länttä (East Bites West), alkaen 8.10.
- Keskiviikkoisin klo 16 Rudolph leipoo (Rudolph.s Bakery), alkaen 9.10.
- Keskiviikkoisin klo 16.30 Liha vs. kasvis (Meat vs Veg), alkaen 9.10.
- Torstaisin klo 16 Makujen lähteillä kaukomailla (Taste of Life Travel), alkaen 10.10.
- Torstaisin klo 16.30 Turkkilainen herkkukokki (For the Love of Food), alkaen 10.10.
- Perjantaisin klo 16 Makoisat kilometrit (Papa Quilometros), alkaen 11.10.


24Kitchen -ohjelmat alkavat FOXilla 7.10.
Aihepiiri: